CG Word Scramble

Hey Camp George!

For the month of October, we brought you the game “Name That CG Summer.” Here is our November Twitter game – CG Word Scramble! Challenge your camp friends and see who can unscramble these camp related words the fastest. Here’s a hint – some of words are Hebrew words! And don’t forget to follow us on Twitter @URJCampGeorge!

1. Today’s word scramble is: “HLILOTP EVLLIAG.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “Hilltop Village.” Have you ever lived in Hilltop Village? #CGWordScramble

2. Today’s word scramble is: “CHDRAA HCLEO. #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “CHADAR OCHEL.” What meal do you most like to eat in the Chadar? #CGWordScramble

3. Today’s word scramble is: “ADFMKI.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “MIFKAD.” Where’s your favourite location in Mifkad to enjoy afternoon snack? #CGWordScramble

4. Today’s word scramble is: “YKACW CMA.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “WACKY MAC.” Do you eat your Wacky Mac plain or add things to it? #CGWordScramble

_MG_3376

5. Today’s word scramble is: “SAHRI.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “SHIRA.” What’s your favourite camp song to sing? #CGWordScramble

6. Today’s word scramble is: “MELAP KEAL.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “MAPLE LAKE.” What’s your favorite waterfront activity to do on Maple Lake? #CGWordScramble

7. Today’s word scramble is: “MPARCEIF.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “CAMPFIRE.” What’s your favourite campfire treat to make? #CGWordScramble

8. Today’s word scramble is: “ENCAO.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “CANOE.” How many CG canoe trips have you been on? #CGWordScramble

9. Today’s word scramble is: “PZI EILN.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “ZIP LINE.” What’s your favorite Ropes Course element? #CGWordScramble

10. Today’s word scramble is: “NETNSI.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “TENNIS.” What’s your favorite game to play on the tennis courts? #CGWordScramble

word scramble 1

11. Today’s word scramble is: “ GNA MTANA.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was “GAN MATAN.” What vegetables have you picked from the garden at Gan Matan? #CGWordScramble

12. Today’s word scramble is: “GICMUH.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “CHUGIM.” What was your favourite Chugim? #CGWordScramble

13. Today’s word scramble is: “LBEU DRMSO.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “BLUE DORMS.” What’s your favourite blue dorm activity? #CGWordScramble

14. Today’s word scramble is: “IPPCOESL.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “POPSICLE.” What’s your favourite popsicle flavor for snack time? #CGWordScramble

15. Today’s word scramble is: “EZOAGB.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “GAZEBO.” The gazebo comes alive for Shira- what’s your favorite Shira song? #CGWordScramble

16. Today’s word scramble is: “TSPROS.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “SPORTS.” What’s your favourite sport to play at camp? #CGWordScramble

17. Today’s word scramble is: “UMECNHA.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “ MENUCHA.” What’s your favourite activity to do during Menucha? #CGWordScramble

18. Today’s word scramble is: “TCUK PHSO.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “TUCK SHOP.” What do you like to get from tuck? #CGWordScramble

19. Today’s word scramble is: “ ESIBK.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “BIKES.” Where’s your favourite camp location to bike to? #CGWordScramble

20. Today’s word scramble is: “SREMSO.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “SMORES.” What do you like to cook over the campfire? #CGWordScramble

IMG_0672

21. Today’s word scramble is: “MYO YRLSIEA.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “YOM YISRAEL.” What is your favourite Yom Yisrael memory? #CGWordScramble

22. Today’s word scramble is: “ROTEYTP.” #CGWordScramble
- Answer: yesterday’s word scramble was: “POTTERY.” What’s the best thing you ever made at Pottery? #CGWordScramble

 

Follow all the happenings on Maple Lake! For updates and fun games follow us on Twitter. Be sure to also follow us on Facebook for weekday postings. Check Vimeo for camp videos. AND keep following our blog, we’re here on Tuesdays and Thursdays!

Print Friendly

,

No comments yet.

Leave a Reply


*