Name That CG Summer!

Hey Camp George!

In September we brought you a month of favourite CG memories. Here is our October Twitter game – Name That CG Summer! Be sure to get your camp besties together for a round of CG trivia, and see who can guess which camp events happened in which summers! And don’t forget to follow us on Twitter @URJ Camp George!

1. Name the summer that the First Session Maccabiah Theme was “Land vs. Water.” #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 1999 the First Session Maccabiah Theme was “Land vs. Water.” #NameThatCGSummer

2. Name the summer that we built Hilltop village. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2005, we built Hilltop village. #NameThatCGSummer

3. Name the summer that Jeff Rose joined us as Director. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2008, Jeff Rose joined us as Director. #NameThatCGSummer

4. Name the summer that the First Session banquet theme was “Harry Potter.” #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2007, the First Session banquet theme was “Harry Potter. “ #NameThatCGSummer

5. Name the summer that the C.I.T.’s went on the rafting trip for the first time. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2001, the C.I.T.’s went on the rafting trip for the first time. #NameThatCGSummer

6. Name the summer that the Second Session banquet theme was the “Dark Side of Disney.”
- Answer: In the summer of 2004, the Second Session banquet theme was the “Dark Side of Disney.” #NameThatCGSummer

name that CG summer 1

7. Name the summer that we built the Basketball courts. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2010, we built the Basketball courts. #NameThatCGSummer

8. Name the summer that we held the first alumni reunion. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2009, we held the first alumni reunion. #NameThatCGSummer

9. Name the summer that we built the Gaga Court. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2010 we built the Gaga Court. #NameThatCGSummer

10. Name the summer that the Ohel (tent) was added to camp. #NameThatCGSummer
- In the summer of 2001, the Ohel (tent) was added to camp.

#NameThatCGSummer
11. Name the summer that the bathrooms in the Chadar Ochel were removed. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2000, the bathrooms in the Chadar Ochel were removed. #NameThatCGSummer

12. Name the summer that the Second Session banquet theme was “Candy Land.” #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2002, the Second Session banquet theme was “Candy Land.” #NameThatCGSummer

13. Name the summer that the Frisbee Golf or “FROLF” course was built. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2012, the Frisbee Golf or “FROLF” course was built. #NameThatCGSummer

14. Name the summer that the camper units were called “Aleph, Bet, and Gimel”. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 1999, the camper units were called “Aleph, Bet, and Gimel”. #NameThatCGSummer

15. Name the summer that KK became the Assistant Director. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2001, KK became the Assistant Director. #NameThatCGSummer

16. Name the summer that the Second Session banquet theme was High School Grad. #NameThatCGSummer
- In the summer of 2006, the Second Session banquet theme was High School Grad. #NameThatCGSummer

17. Name the summer that we got a toaster for campers to use in the Chadar Ochel. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2010, we got a toaster for campers to use in the Chadar Ochel. #NameThatCGSummer

18. Name the summer that the Zip Line was added to the Ropes Course. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2011, the Zip Line was added to the Ropes Course. #NameThatCGSummer

19. Name the summer that a new (post) lunchtime prayer – “Brich Rachmana” was introduced. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2012, a new (post) lunchtime prayer – “Brich Rachmana” was introduced. #NameThatCGSummer

20. Name the summer that the Lakeside and Rocky villages were built. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2000, the Lakeside and Rocky villages were built. #NameThatCGSummer

21. Name the summer that the Sam Award was established. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2007, the Sam Award was established. #NameThatCGSummer

22. Name the summer that the Second Session Maccabiah theme was “Willy Wonka.” #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2008, the Second Session Maccabiah theme was “Willy Wonka.” #NameThatCGSummer

23. Name the summer that we introduced the Breakfast Bar. #NameThatCGSummer
- Answer: In the summer of 2011, we introduced the Breakfast Bar. #NameThatCGSummer

 

Follow all the happenings on Maple Lake! For updates and fun games follow us on Twitter. Be sure to also follow us on Facebook for weekday postings. Check Vimeo for camp videos. AND keep following our blog, we’re here on Tuesdays and Thursdays!

,

No comments yet.

Leave a Reply


*